ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Solgar® Female Multiple είναι μοναδική, ειδικά προσαρμοσμένη φόρμουλα για την καθημερινή διασφάλιση καλής υγείας στις γυναίκες. Περιέχει έναν προηγμένο συνδυασμό βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που σας επιτρέπουν την πολυάσχολη δραστηριότητα, χωρίς όμως να παραλείπονται όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, με μόλις 3 Ταμπλέτες την ημέρα.

Οι γυναίκες είναι όλο και περισσότερο πολυάσχολες και συχνά είναι δύσκολο να εξασφαλίσουν την πρόσληψη όλων των θρεπτικών στοιχείων που χρειάζονται. Το Female Multiple αποτελείται από 27 θρεπτικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες που βρίσκονται σε προεμμηνοπαυσιακό στάδιο. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής εκθέτει τακτικά τις γυναίκες σε στρες και ελεύθερες ρίζες, κάτι που μπορεί να αυξήσει την ανάγκη υποστήριξης της υγείας τους. Ιδιαίτερα κατά την έμμηνο ρύση, οι γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από θρεπτικά συστατικά ενίσχυσης του αίματος.

Το Female Multiple περιέχει Βιταμίνες Β υψηλής δραστικότητας για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς και αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες C & Ε, ψευδάργυρο και σελήνιο, για την αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών. Η βιταμίνη Β12, ο σίδηρος και το φολικό οξύ ενισχύουν την υγιή παραγωγή και ροή του αίματος. Ο σίδηρος βρίσκεται σε δυσγλικινική μορφή για μέγιστη απορρόφηση χωρίς να ερεθίζει το έντερο ή να προκαλεί δυσκοιλιότητα. Η προσθήκη ασβεστίου, μαγνησίου και βιταμίνης Κ ενδυναμώνουν την υγεία των οστών.

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα**

Προηγμένη πολυβιταμίνη για γυναίκες
Ειδικά παρασκευασμένη φόρμουλα με 27 βασικά θρεπτικά στοιχεία για βέλτιστη υγεία
Ενισχύει τις γυναίκες με πολυάσχολο και πυρετώδη τρόπο ζωής
Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 51699/ 1.8.2008

Solgar Female Multiple 60 ταμπλέτες

Το Solgar® Female Multiple είναι μοναδική, ειδικά προσαρμοσμένη φόρμουλα για την καθημερινή διασφάλιση καλής υγείας στις γυναίκες.

23,03

Out of stock