ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Immuvit Cranberry Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κράνμπερι, βιταμίνηC, σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ατόμων που υποφέρουν από ουρολοιμώξεις. Η βιταμίνη C, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress. To κράνμπερι έχει μελετηθεί για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Αποτελεί φυσική πηγή προανθοκυανιδίνων (PAC) που εμποδίζουν την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών καθώς και την προσκόλληση των παθογόνων βακτηρίων στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης.

Περιέχει:
Το Immuvit Cranberry Plus περιέχει 500mg σκόνη κράνμπερι που αποδίδει 36mg PACs. Οι προανθοκυανιδίνες εμποδίζουν την προσκόλληση των βακτηρίων στα τοιχώματα της κύστης και έτσι αυτά δεν δημιουργούν αποικίες και αποβάλλονται κατά την ούρηση
Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Σελήνιο: Το σελήνιο συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ψευδάργυρο:  Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Προτεινόμενο δοσολογικό σχήμα:
Ενήλικες: 1 κάψουλα ημερησίως
Προειδοποιήσεις:
Να μη γίνεται υπέρβαση της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Κατάλληλο για vegans. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30 καψουλών.

Leriva Immuvit Cranberry plus για τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού 30 capsules

9,58

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5207270000159 Κατηγορίες: , , Brand: