ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Naviblef Daily Care αφαιρεί την περίσσεια των λιπαρών ουσιών, τη γύρη και άλλα υπολείμματα από τα βλέφαρα τα οποία αυξάνουν τον κίνδυνο ερεθισμού, βλεφαρίτιδας λόγω παρουσίας του Demodex (ακάρεα βλεφάρων) και βακτηριακών λοιμώξεων ή συμπτωμάτων ξηροφθαλμίας.

Το Naviblef Daily Care συνιστάται να χρησιμοποιείται ως φροντίδα συντήρησης για τους ασθενείς που ακολούθησαν θεραπείες βλεφαρίτιδας.
Τρόπος Χρήσης:

– Πριν απο τη χρήση πλύνετε τα χέρια σας και μετά καθαρίστε τις άκρες των δακτύλων με τον αφρό.

– Πιέστε την αντλία και τοποθετήστε τον αφρό στην άκρη των καθαρών δακτύλων. Όταν το χρησιμοποιείτε πριν ή μετά από επεμβάσεις συνιστάται η τοποθέτηση του αφρού σε στείρα γάζα.
– Κλείστε τα μάτια και κάντε μασάζ στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες με τον αφρό. Μην ακουμπάτε και μην ανοίγετε τα μάτια σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αφήστε τον αφρό να δράσει για 60 με 80 δευτερόλεπτα και χρησιμοποιείτε το προϊόν 2 με 3 φορές την ημέρα. – Μετά απο κάθε χρήση ξεπλύνετε τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα με ζεστό νερό, αποφεύγοντας κάθε άλλο διάλυμα.

Novax Pharma Naviblef Daily Care 50ml

Αν έχετε ξηρά, κνησμώδη ή ερεθισμένα μάτια το πρόβλημα μπορεί να μην είναι τα μάτια σας, αλλά μάλλον τα βλέφαρά σας. H διατήρηση της καθημερινής υγιεινής των βλεφάρων και των βλεφαρίδων σας με Naviblef Daily Care βοηθά στη μείωση αυτών των συμπτωμάτων.

13,84

Out of stock

SKU: 3700822600279 Category: Brand: