ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με 5πλή δράση:

Μείωση πρόσληψης θερμίδων1Δέσμευση λιπών2Δέσμευση σακχάρων2Κορεσμός3 , Μείωση τσιμπολογήματος2Αποκατάσταση υγείας της εντερικής χλωρίδας σε 48h+4

Ιδιότητες:

To Lanes Kcaligram SlimBody περιέχει ActiBall+ το οποίο είναι ένα σύμπλεγμα αποτελούμενο από 100% φυσικές ίνες. Πιο συγκεκριμένα το Acti Ball+:

Είναι ένα, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύμπλεγμα αποτελούμενο από 100% φυτικές ίνες. Το σύμπλεγμα αυτό απελευθερώνεται στο στομάχι και σχηματίζει ένα πλέγμα που δεσμεύει μέρος των σακχάρων και λιπών από την διατροφή, γεγονός που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων 1,2 και την αίσθηση της πείνας 2,3.

Έχει πρεβιοτική δράση που μεταβάλλει και εξισορροπεί τη σύνθεση της ευεργετικής εντερικής χλωρίδας 4. Ενισχύει έτσι τη δράση του στην απώλεια βάρους 3 και τη μείωση των θερμίδων 1,2 σε περιπτώσεις υπέρβαρων ενώ προλαμβάνει την παχυσαρκία.

Για απώλεια βάρους (υπέρβαρα άτομα με Δείκτη Μάζας Σώματος-ΔΜΣ: 25 έως 30- [25≤ΔΜΣ <30]) και για έλεγχο βάρους ή και για διατήρηση βάρους ή σε ειδικές περιπτώσεις που συμμετέχετε σε ένα πλούσιο σε λιπαρά γεύμα.Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε λιπαρές τροφέςACTIBALL+3 Καταχωρημένες Πατέντες

Weight0,1 kg

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για απώλεια βάρους (για υπέρβαρα άτομα με δείκτη μάζας σώματος 25-30 λαμβάνετε 2 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό πριν τα 2 κυρία γεύματα της ημέρας . Για διατήρηση Βάρους ή σε ειδικές περιπτώσεις που συμμετέχετε σε ένα πλούσιο και λιπαρό γεύμα : λαμβάνετε 2 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό λίγο πριν το γεύμα.

Lanes Kcaligram Slim Body – Απώλεια Βάρους 60 δισκία

Απώλεια βάρους και πρόληψη παχυσαρκίας.

Κλινικά αποδεδειγμένη απώλεια βάρους σε 15 ημέρες.

19,80

Out of stock