ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δράσεις
H μοναδική σύνθεση του PreVein®Gel περιέχει ως κύρια συστατικά το: Unishooth EG-28 ένα 100% πατενταρισμένο φυσικό προϊόν που παρουσιάζει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Εκχύλισμα Άρνικας με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και επουλωτική-αντιμωλωπική δράση. Ηπαρινοειδές που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές-αντιγηραντικές ιδιότητες. Αλλαντοΐνη με ενυδατική, αντιερεθιστική και προστατευτική δράση. Μινθόλη με τοπικές αναισθητικές, αντικνησμώδεις και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Τα ανωτέρω συστατικά περιέχονται όλα σε επαρκείς συγκεντρώσεις για να εξασφαλίσουν τις ευεργετικές τους δράσεις και να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα αφήνοντας ένα δέρμα, απαλό, ενυδατωμένο και πλήρως λειτουργικό.

Τρόπος χρήσης
Το PreVein®Gel χρησιμοποιείται τοπικά με ελαφρά επάλειψη στην πάσχουσα περιοχή όσες φορές χρειάζεται . 1-2 φορές την ημέρα είναι συνήθως αρκετές. 1 Finger Tip Unit (FTU), επαρκεί για την κάλυψη 100cm2

Προφυλάξεις
Το PreVein®Gel δεν χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές, βλεννογόνους και πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά και να χρησιμοποιείται έως την ημερομηνία λήξης.

Αντενδείξεις
Οποιαδήποτε γνωστή υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του. Σε έγκυες και θηλάζουσες συστήνεται η σύμφωνη γνώμη του ιατρού τους.

Συστατικά

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), GLYCERIN, GLUCOSAMINE SULPHATE, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, POTASSIUM SORBATE, CARBOMER, ALLANTOIN, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, DISODIUM EDTA, MENTHOL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT, GALLYL GLUCOSIDE, PROPYL GALLATE, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE, DEHYDROACETIC ACID

Περιέκτης

Σωληνάριο με ειδική επικάλυψη laminate 30 γρ.με βιδωτό πώμα και αλουμινένια σφραγίδα στο στόμιό του που περιέχεται σε χάρτινο κουτί.

Κατασκευαστής
Wave Pharma
Χαρακτηριστικά
Γενικά
ΤύποςGel
ΧρήσηΕγκαύματα, Επούλωση, Μώλωπες
Ποσότητα
Βάρος30 gr

Weight0,3 kg

Wave Pharma PreVein Gel 30gr

To PreVein®Gel είναι, ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος που έχει ταλαιπωρηθεί από μηχανικές καταπονήσεις (π.χ. υποβολή σε συνεχόμενες και επί μακρόν παρακεντήσεις), ηλιακή και άλλη ακτινοβολία, κτυπήματα και μώλωπες, ερεθισμούς αλλεργικής αιτιολογίας, κνησμό και φλεγμονές.

Η χρήση του PreVein®Gel πέραν της άμεσης ανακούφισης προσφέρει διαρκή βελτίωση της επιδερμίδας γιατί: μειώνει το περιφερικό οίδημα, ενισχύει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την παροχή αίματος επιταχύνοντας την επούλωση και την αποκατάσταση των φθορών.

Το PreVein®Gel προσφέρει αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αντιστρατεύονται το γήρας και η μακροχρόνια χρήση του γίνεται ευεργετική μέσω μιας άριστης κοσμετικής αποδοχής.

Το PreVein®Gel είναι μη λιπαρό και άμεσα απορροφήσιμο, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν αφήνει λεκέδες και δυσάρεστες οσμές στα ρούχα.

Το PreVein®Gel είναι δερματολογικά ελεγμένο με τους απαιτούμενους επιστημονικούς ελέγχους.

14,40

Άμεσα Διαθέσιμο