ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Cysticlean 240 mg PAC είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με συμπυκνωμένο εκχύλισμα American cranberry, υψηλής συγκέντρωσης σε Προανθοκυανιδίνες (PAC), για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία της κυστίτιδας. Η υψηλή συγκέντρωση σε PAC εμποδίζει την προσκόλληση του βακτηρίου Escherichia coli στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε νέας λοίμωξης.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν ως στόχο την καλύτερη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και κυρίως σε ασθενείς με κυστίτιδα, τόσο στην οξεία φάση (ενεργή λοίμωξη) όσο και σε χρόνια υποτροπιάζουσες καταστάσεις. Κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί με το Cysticlean 240 mg PAC έχουν δείξει ότι :

Είναι αποτελεσματικό τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και ανεξάρτητα από τη συμπτωματολογία, την ηλικία ή το βάρος.

Το 95% των ασθενών εμφανίζουν στείρα καλλιέργεια μετά από 3 εβδομάδες χορήγησης.

Το 85% των γυναικών που το λάμβαναν προληπτικά δεν εμφάνισαν κυστίτιδα μετά τη σεξουαλική επαφή.

Μετά από 6μηνη χορήγηση, υπήρξε 93% μείωση στις υποτροπές.

Δεν αναπτύσσονται ανθεκτικά στελέχη.

(Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.)

Weight0,1 kg

Vita Green Cysticlean 240mg 30 κάψουλες

Το Cysticlean 240 mg PAC είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με συμπυκνωμένο εκχύλισμα American cranberry, υψηλής συγκέντρωσης σε Προανθοκυανιδίνες (PAC), για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία της κυστίτιδας.

27,90

Out of stock