ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

LACTOLEVURE IBS

ΚΟΚΚΙΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Το IBS LACTOLEVURE® είναι ένα τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, για τη διαιτητική αγωγή ατόμων με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ).
Περιέχει 3 επιλεγμένα στελέχη βακτηρίων γαλακτικού οξέος & βιταμίνη D, με μηχανισμό δράσης σε βασικά στοιχεία της παθοφυσιολογίας του ΣΕΕ: μείωση της εντερικής διαπερατότητας, διόρθωση της εντερικής μικροβιακής δυσβίωσης, και μείωση της φλεγμονής και της εντερικής υπερευαισθησίας. Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση του άγχους που συνδέεται με την κατάσταση του εντέρου. Η αποτελεσματικότητά του σε ασθενείς με ΣΕΕ έχει αποδειχθεί σε κλινική μελέτη (Lorenzo-Zuñiga, V., et al. World J Gastroenterology, 2014. 20: 8709-16) και η ανεπάρκεια βιταμίνης D έχει επανειλημμένα συνδεθεί με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης ΣΕΕ και μείωση της ποιότητας ζωής ασθενών με ΣΕΕ.
Δοσολογία – Τρόπος Χρήσης:
1 φακελίσκος μία φορά την ημέρα (τουλάχιστον 3×109 cfu Lactobacillus plantarum CECT 7484, Lactobacillus plantarum CECT 7485 and Pediococcus acidilactici CECT 7483). Αδειάστε το περιεχόμενο κατευθείαν στο στόμα και καταπιείτε, ή διαλύστε το περιεχόμενο σε 200 mL κρύο νερού (μέγιστη θερμοκρασία 30ºC) και πιείτε το αμέσως. Συστήνεται η λήψη για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.
Σημαντική Σημείωση:
Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη, δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής.
Συνθήκες Φυλαξης:
Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό κάτω των 25ºC. Προστατέψτε το από την άμεση έκθεση στο φως. Η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε συσκευασίες ακέραιες και σωστά αποθηκευμένες. Μην το καταψύχετε.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Προφυλάξεις:
Δεν συστήνεται η λήψη σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.
Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 118082/03-10-2019

Uni-Pharma Lacto Levure IBS Προβιοτικά 30 φακελίσκοι

Ένα διατροφικό συμπλήρωμα που στοχεύει στη διαιτητική διαχείριση των συμπτωμάτων του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Περιέχει 3 επιλεγμένα στελέχη βακτηρίων γαλακτικού οξέος και βιταμίνη D.

17,70

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5206938002917 Category: Brand: ,