ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Tonotil Plus 15 x 10ml – Ενέργεια & Tόνωση

Το Tonotil Plus αποτελεί τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής, κατάλληλο για την σωματική, πνευματική και ψυχολογική ενίσχυση του οργανισμού σε περιόδους σχετικής καταπόνησης, όπως για παράδειγμα περίοδοι εξετάσεων, έντονης αθλητικής δραστηριότητας, περίοδοι ανάρρωσης, ελλιπούς διατροφής.

Δράση & Σύνθεση:

Αργινίνη: επιταχύνει τον χρόνο επιδιόρθωσης των οστών, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βοηθάει στην παραγωγή του Μονοξειδίου του Αζώτου.
Γλουταμίνη: απαραίτητη για την κυτταρική ανανέωση των ιστών του γαστρεντερικού σωλήνα, αποτελεί πρόδρομο του γλουταμινικού άλατος και του γλουταμικού οξέος. τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση του GABA και δρουν ως νευροδιαβιβαστές, συντελλούν στην επιδιόρθωση και την κατασκευή νέων μυικών ιστών.
Φωσφοσερίνη και Φωσφοθρεινίνη: συμμετέχουν στη σύνθεση των νουκλεικών οξέων, των περισσότερων φωσφωπρωτεινών του εγκεφάλου και άλλων ουσιών που είναι νευροδιαβιβαστές.
Β12-Υδροξυκοβαλαμίνη: προάγει τη σύνθεση των πρωτεινών και συμμετέχει στη σύνθεση του νουκλεικού οξέος.
Καρνιτίνη: συμβάλλει στην παραγωγή περισσότερης ενέργειας.
Χαρακτηριστικά:

Με ευχάριστη γεύση.
Χωρίς ζάχαρη, Γλουτένη, Ιώδιο.
Κατάλληλο για διαβητικούς.
Οδηγίες χρήσης & δοσολογία
Οδηγίες Χρήσης/Δοσολογία:

1 φιαλίδιο Tonotil πριν από το πρόγευμα.

Tonotil Plus 15τμχ x 10ml

To Τonotil Plus αποτελεί μια φόρμουλα με καρνιτίνη, βιταμίνη B12 και 4 αμινοξέα που βοηθά να αντιμετωπιστεί καλύτερα το αίσθημα κόπωσης και αδυναμίας.

15,57

Άμεσα Διαθέσιμο