ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το alflorex® περιέχει το προβιοτικό στέλεχος Bifidobacterium longum 35624®, το οποίο υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ). Αυτό το στέλεχος αποτελεί μέρος της οικογένειας βακτηρίων που μεταφέρονται από τη μητέρα στο βρέφος κατά τη γέννηση και υπάρχουν φυσιολογικά στο ανθρώπινο έντερο. Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι το 35624® είναι το μοναδικό στέλεχος που συνδέεται με το τοίχωμα του εντέρου, σχηματίζοντας μια καταπραΰντική και ενισχυτική επίστρωση. Το alflorex® με το προβιοτικό στέλεχος 35624® ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε από την PrecisionBiotics σε συνεργασία με γιατρούς από το APC Microbiome Ireland, ένα από τα κορυφαία κέντρα έρευνας μικροβιώματος παγκοσμίως. Το alflorex® δεν περιέχει: Γλουτένη, Λακτόζη, Γαλακτοκομικά, Συντηρητικά, Σόγια.
Το alflorex® είναι κατάλληλο για χορτογάφους. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν δίαιτα FODMAP.

Οδηγίες χρήσης alflorex®

  • Λαμβάνετε 1 κάψουλα alflorex® μια φορά την ημέρα για 4 εβδομάδες. Μπορείτε να την πάρετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς φαγητό. Καταπίνετε τις κάψουλες ολόκληρες με επαρκές υγρό (π.χ. ένα ποτήρι νερό ή γάλα αντί για όξινα ποτά όπως χυμό). Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  • Το alflorex® δρα άμεσα ξεκινώντας να προστατεύει το έντερό σας όπου χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια των 2 πρώτων εβδομάδων θα βοηθήσει στην επανεκκίνηση του πεπτικού σας συστήματος. Μείωση των συμπτωμάτων αναμένεται έπειτα από 1-2 εβδομάδες τακτικής λήψης. Σε σπάνιες περιπτώσεις το alflorex® μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από 1 μήνα για να ενισχύσει το έντερο ενός ατόμου, πιθανόν έως 2-3 μήνες.
  • Για να ανοίξετε το σωληνάριο, σπρώξετε το χείλος ώστε να σπάσει η βάση, μετά ανασηκώστε το καπάκι προς τα επάνω. Βεβαιωθείτε πως έχετε κλείσει καλά το σωληνάριο μετά από κάθε χρήση.
  • Φυλάξτε το alflorex® σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μην το αποθηκεύετε στο ψυγείο. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν αν η συσκευασία είναι ελαττωματική.
  • Προτείνεται να καταναλώνετε το alflorex® εντός 30 ημερών από το άνοιγμα του σωληναρίου.
  • Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

Symbiosys Alflorex 30 caps

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ & ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

15,57

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 3583316027505 Categories: , , Brand: