ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Καινοτομία σε 1 δισκίο

Το Syalox® 300 Plus, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για άτομα με οστεοαρθρίτιδα και πόνο στις αρθρώσεις.

Το Syalox® 300 Plus περιέχει μοναδικό συνδυασμό συστατικών, πολύ υψηλής ποιότητας και ποσότητας, που είναι υαλουρονικό οξύ & Boswelia. Έτσι βοηθάει εκτός από τον πόνο, στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, του πρηξίματος και της δυσκαμψίας.

To Syalox® 300 Plus είναι στη μορφή δισκίων, τα οποία είναι μοναδικά. Διαθέτουν την παντενταρισμένη τεχνολογία τριπλής επίστρωσης, η οποία εξασφαλίζει ότι τα συστατικά του θα φτάσουν στις αρθρώσεις αναλλοίωτα και δεν θα διασπαστούν στο στομάχι από τα οξέα που βρίσκονται εκεί.

Τρόπος Χρήσης

Ένα δισκίο ημερησίως, προτιμότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων με άφθονο νερό.

Συσκευασία

20 Δισκία.

Νέα μοναδική τεχνολογία τριπλής επίστρωσης

To Syalox® 300 Plus είναι στη μορφή δισκίων, τα οποία είναι μοναδικά. Διαθέτουν την παντενταρισμένη τεχνολογία τριπλής επίστρωσης Πατέντο T-Matrix Lipid™ EP 1 225 876, η οποία εξασφαλίζει ότι τα συστατικά του θα φτάσουν στις αρθρώσεις αναλλοίωτα και δεν θα διασπαστούν στο στομάχι από τα οξέα που βρίσκονται εκεί.

Το Syalox® 300 Plus είναι το μοναδικό που περιέχει το συνδυασμό 300mg υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους και 100mg Boswellia.

Το Syalox® 300 Plus διαθέτει τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά:

• Είναι προϊόν βιοσύνθεσης ευρωπαϊκού εργαστηρίου.

• Έχει μοριακό βάρος > 2 εκ daltons, παρόμοιο με το φυσικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει το σώμα μας.

• Έχει ικανοποιητική ποσότητα υαλουρονικού οξέος 300mg ώστε να φτάνει στις αρθρώσεις
• Έχει υψηλή καθαρότητα 99% για να μη δημιουργεί αλλεργίες και να είναι ασφαλές.

• Περιέχει 100mg Boswellia, που όπως αναφέρεται στη βιβλιογραφία είναι φυτικό αντιφλεγμονώδες χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και περιορισμούς, όπως έχουν τα φαρμακευτικά αντιφλεγμονώδη.

Για την καλύτερη λειτουργικότητα των αρθρώσεων

Το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου στις αρθρώσεις, όπως πόνος στο γόνατο, πόνος στους ώμους, πόνος στο ισχίο, πόνος στα χέρια και πόνος στα δάχτυλα. Εκτός από τον πόνο το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην ντιμετώπιση και άλλων συμπτωμάτων της αρθρίτιδας, όπως τη φλεγμονή και το πρήξιμο των αρθρώσεων και συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της κινητικότητας του ατόμου.

Το Syalox® 300 Plus μπορεί να ληφθεί μόνο του ή με άλλα φάρμακα (π.χ. με προϊόντα τοπικής έγχυσης) και είναι κατάλληλο για όλα τα άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις.

Το Syalox® 300 Plus βοηθάει στην αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας γόνατος, οστεοαρθρίτιδας χεριών, οστεοαρθρίτιδας ισχίου.

Πίνακας Συστατικών

 

ΣυστατικάΠοσότητα / Ανά 1 Δισκίο
Hyaluronic Acid Sodium Salt300 mg
Boswellia Serrata ex.100 mg
of which 3-O-Acetyl-11-Keto-β-Boswellic Acid (AKBA)10 mg

SYALOX 300 PLUS -Οστεοαρθρίτιδα και πόνος στις αρθρώσεις 20TABS

Το Syalox® 300 Plus, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για άτομα με οστεοαρθρίτιδα και πόνο στις αρθρώσεις.

33,80

Out of stock

SKU: 5200120390004 Categories: , Brand: