ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

TURMERIC ROOT EXTRACT VEGETABLE CAPSULES

Το Turmeric Root Extract της SOLGAR παρέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του κουρκουμά (Curcuma longa) τιτλοδοτημένο σε 93% κουρκουμινοεΐδή. Η εκχύλιση και η τιτλοδότηση των φυτικών εκχυλισμάτων εξασφαλίζει σταθερή ποσότητα συγκεκριμένων ευεργετικών συστατικών ανά παρτίδα παραγωγής.

Ο συνδυασμός επιστήμης και παράδοσης δημιουργεί ένα δραστικό τιτλοδοτημένο εκχύλισμα με όλες τις συνεργιστικές και ευεργετικές ιδιότητες που βρίσκονται στη φύση.

Το εκχύλισμα Κουρκουμά από το Curcuma longa έχει πολλαπλά ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό. Συγκεκριμένα, συμβάλλει στην καλή όρεξη, στην υποστήριξη της πέψης, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην υγεία του ήπατος. Μερικά επιπλέον σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η διατήρηση της αποτελεσματικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και οι σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το Curcuma longa είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν ένα υγιές νευρικό σύστημα, ενώ μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των οστών και των αρθρώσεων, καθώς επίσης και να βοηθήσει στην ενίσχυση της αίσθησης ‘άνεσης’ στην κίνηση των αρθρώσεων.

Όλα τα προϊόντα SOLGAR ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα SOLGAR παρασκευάζονται από μελετημένα συστατικά και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την καλή υγεία – 98% των καταναλωτών προϊόντων SOLGAR συνιστά αυτή τη μάρκα*.

ΧΡΗΣΗ 

 

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

SOLGAR TURMERIC ROOT EXTRACT 60 VEGETABLE CAPSULES

26,46

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 033984041615 Category: Brand: