ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
To Otikon ωτικό εκνέφωμα, αποτελεί μια απόλυτα φυτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μέσης και εξωτερικής ωτίτιδας.
Συμβάλλει στην ανακούφιση επίπονων ενοχλήσεων και φλεγμονωδών αντιδράσεων στον ακουστικό πόρο, στην ενίσχυση της θεραπείας της μέσης ωτίτιδας και στη διατήρηση της καθαριότητας του αυτιού, με ταυτόχρονη απομάκρυνση της συσσωρευμένης κυψελίδας.
Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας Ι.
Πλεονεκτήματα Otikon:
  • Τo μόνο απόλυτα φυτικό σκεύασμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της μέσης & εξωτερικής ωτίτιδας.
  • Το μόνο φυτικό σκεύασμα με τεκμηριωμένη δράση μέσω κλινικών μελετών.
  • Σημαντικά πιο αποτελεσματικό από τα αντιβιοτικά στη διαχείριση του πόνου της μέσης ωτίτιδας και αποτελεσματικό σε ωτικές λοιμώξεις ιογενούς προέλευσης.
  • Συμβάλλει στην απομάκρυνση της κυψελίδας.
Η δράση του προϊόντος Otikon έχει αποδειχθεί κατά τη διεξαγωγή τριών διπλά τυφλών κλινικών μελετών. Τα αποτελέσματα επιδεικνύουν όχι μόνο την αποτελεσματικότητά του αλλά και την υπεροχή των συστατικών του έναντι γνωστών αντιβιοτικών στην αντιμετώπιση του πόνου.
Στη μελέτη συμμετείχαν 171 παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών, τα οποία έπασχαν απόωτοδυνία εξαιτίας λοίμωξης του μέσουωτός. Οι ασθενείς κατανεμήθηκαν τυχαία σε τέσσερις ομάδες, οι οποίες είτε λάμβαναν το φυτικό προϊόν Otikon με ή χωρίς αμοξυκιλλίνη, είτε αναισθητικές σταγόνες με ή χωρίς αμοξυκιλλίνη.
Η καταγραφή των αποτελεσμάτων έγινε με τη χρησιμοποίηση του οργάνου Pain-O-Meter.
Μεγαλύτερη βελτίωση σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες:
Σε περιπτώσεις ωτικού πόνου προκαλούμενου από μέση ωτίτιδα, το Otikon θεωρείται προτιμότερη επιλογή σε σχέση με τη χορήγηση αντιβιοτικών, η οποία δεν φαίνεται να συνεισφέρει δραστικά στη μείωση του πόνου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • 1-2 σύντομοι ψεκασμοί στο αυτί, 3 φορές την ημέρα για 5-7 ημέρες ή μέχρι να παρατηρηθεί μείωση των συμπτωμάτων.
  • Εναλλακτικά, ο θεράπων ιατρός μπορεί να σας συστήσει την εξατομικευμένη απαιτούμενη ποσότητα και συχνότητα εφαρμογής του προϊόντος.
  • Ένας περιέκτης των15 ml αποδίδει 150 ψεκασμούς.
  • Για παιδιά από 5 ετών και άνω ή κατόπιν σύστασης ιατρού.
Weight0,1 kg

SM Otikon Ear Drops Spray 7ml (Σταγόνες για την Μέση & Εξωτερική Ωτίτιδα στα Παιδιά)

To Otikon ωτικό εκνέφωμα, αποτελεί μια απόλυτα φυτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μέσης και εξωτερικής ωτίτιδας.

11,74

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 7290015384858 Category: