ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ 8 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ PARODONTAX COMPLETE PROTECTION
1. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ
Η αιμορραγία των ούλων προκαλείται από τη βακτηριακή πλάκα, η οποία συσσωρεύεται στα δόντια, πάνω σε αυτά, αλλά και ανάμεσα τους. Η οδοντόκρεμα parodontax Complete Protection έχει ειδική σύνθεση για όσους ματώνουν τα ούλα τους κατά το βούρτσισμα, ενώ η χρήση της δύο φορές την ημέρα, είναι έως και 50% πιο αποτελεσματική στην ελάττωση της αιμορραγίας των ούλων, σε σύγκριση με μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα.
2. ΕΛΑΤΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΥΛΑ ΜΕ ΦΛΕΓΜΟΝΗ
Τα υγιή ούλα είναι ροζ και σφιχτά. Αν επομένως έχετε κόκκινα ούλα με φλεγμονή, μπορεί να πρόκειται για ένα πρώτο σημάδι ουλίτιδας. Oταν η βακτηριακή πλάκα δεν αφαιρείται με το καθημερινό βούρτσισμα, μπορεί να ερεθίσει τα ούλα σας και να τα αφήσει φουσκωμένα ή πρησμένα. Το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα με την parodontax Complete Protection βοηθά ώστε τα ούλα σας να επιστρέψουν στην προηγούμενη υγιή κατάστασή τους.
3. 4Χ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ*
Η πλάκα είναι η βασική αιτία της ασθένειας των ούλων. Για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ούλα σας υγιή, η οδοντόκρεμα parodontax Complete Protection διαθέτει μια μοναδική σύνθεση από υψηλά επίπεδα (εξαιρετικά λεπτόκοκκου) διττανθρακικού νατρίου, με αποτέλεσμα να είναι 4x πιο αποτελεσματική στην αφαίρεση της πλάκας σε σύγκριση με μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα.*
4. ΒΟΗΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΦΙΧΤΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ
Η συσσώρευση της βακτηριακής πλάκας μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία των ούλων. Αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να οδηγήσει σταδιακά σε υποχώρηση των ούλων. Αυτό συμβαίνει όταν τα ούλα «απομακρύνονται» από τα δόντια, χαλαρώνοντας έτσι τη μεταξύ τους σφράγιση. Αν δεν κάνετε κάτι για να αποτρέψετε την υποχώρηση των ούλων, θα χειροτερέψει.
Μπορούν να αναπτυχθούν κενά ανάμεσα στα δόντια και τα ούλα σας και να προκληθούν μολύνσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις δομές που συγκρατούν τα δόντια σφιχτά στη θέση τους και σταδιακά, να οδηγήσει μέχρι και σε απώλεια δοντιών.
Το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα με την οδοντόκρεμα parodontax Complete Protection βοηθά στη φυσική αφαίρεση της πλάκας, της βασικής αιτίας της αιμορραγίας των ούλων. Στοχεύει στην αφαίρεση της συσσωρευμένης βακτηριακής πλάκας στη γραμμή των ούλων και συμβάλλει στη διατήρηση της σφιχτής σφράγισης ανάμεσα στα ούλα και τα δόντια σας.
5. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
Η βακτηριακή πλάκα δεν ευθύνεται μόνο για την αιμορραγία των ούλων, συμβάλλει επίσης και στη δυσάρεστη αναπνοή (ή κακοσμία του στόματος). Καθώς διασπώνται τα σωματίδια των τροφών, απελευθερώνουν αέρια με δυσάρεστη οσμή που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα το πώς μυρίζει η αναπνοή σας. Το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα με την parodontax Complete Protection αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα, ενώ η γεύση μέντας συμβάλλει στη δροσερή αναπνοή.
6. ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΣΜΑΛΤΟ
Το σμάλτο των δοντιών είναι το λεπτό, σκληρό εξωτερικό περίβλημα των δοντιών σας. Τα βοηθά να φαίνονται λευκά και λαμπερά και τα προστατεύει από την τερηδόνα. Τα φαγητά και τα ποτά μπορεί να περιέχουν οξέα ή ενδέχεται να αντιδρούν με τη βακτηριακή πλάκα και να παράγουν οξέα, τα οποία στη συνέχεια επιτίθενται στο σμάλτο, προκαλώντας τερηδόνα. Η parodontax Complete Protection περιέχει φθόριο, που διατηρεί το σμάλτο δυνατό, κάνοντας τα δόντια σας πιο ανθεκτικά στις επιθέσεις της πλάκας και των οξέων των τροφίμων, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση τυχόν βλάβης.
7. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
Με τη σύνθεσή διττανθρακικού νατρίου που διαθέτει, η parodontax Complete Protection βοηθά στην αφαίρεση 4x περισσότερης πλάκας από μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα.* Το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα με την parodontax Complete Protection βοηθά ώστε να διατηρείτε τα δόντια και τα ούλα σας πραγματικά καθαρά.
8. ΛΕΥΚΑΙΝΕΙ ΗΠΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ
Αφαιρώντας ήπια τους επιφανειακούς λεκέδες, η parodontax Complete Protection συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ PARODONTAX COMPLETE PROTECTION;
Με τα 8 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη της, η οδοντόκρεμα parodontax Complete Protection είναι η μόνη οδοντόκρεμα που χρειάζεστε για να διατηρείτε τα ούλα σας υγιή και τα δόντια σας δυνατά.
Χρησιμοποιήστε την δύο φορές την ημέρα, με μια οδοντόβουρτσα parodontax.
Αν ανησυχείτε για τα ούλα ή τα δόντια σας, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας για επαγγελματική διάγνωση και εξειδικευμένες συμβουλές και θεραπεία.
*σε σχέση με μία κοινή οδοντόκρεμα έπειτα από οδοντικό καθαρισμό και βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.

Weight0,2 kg

Parodontax Οδοντόκρεμα Complete Protection Extra Fresh 75ml

Η parodontax Complete Protection Extra Fresh έχει 8 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη που σας βοηθούν να διατηρείτε τα ούλα σας υγιή και τα δόντια σας δυνατά. Προσφέρει επίσης δροσερή γεύση μέντας.

5,34

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5054563054975 Categories: , Brand: