ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η βιταμίνη D3 παράγεται φυσικά από τον οργανισμό μας κατά την έκθεση του δέρματός μας στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η χρήση αντιηλιακών και άλλοι παράγοντες έχουν συχνά σαν αποτέλεσμα την ανεπάρκεια βιταμίνης D3  και γι αυτό χρειάζεται η αναπλήρωσή της με συμπληρώματα διατροφής. Η βιταμίνη D3 συμβάλλει:

  • στη φυσιολογική απορρόφηση και χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου,
  • στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα,
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών των οστών και της λειτουργίας των μυών
  • στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και
  • στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Η βιταμίνη D3 στα συμπληρώματα διατροφής συνήθως προέρχεται από ζωικές πηγές και συνεπώς είναι ακατάλληλη για όσους ακολουθούν μία χορτοφαγική διατροφή. Η βιταμίνη D3  στο συμπλήρωμα διατροφής Immuvit Vitamin D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι 100% φυτικής προέλευσης και περιέχεται στο συστατικό Vitashine®. Η βιταμίνη D3 στο συστατικό Vitashine® προέρχεται από λειχήνες και με την τεχνική της μικροενθυλάκωσης (microencapsulation) γίνεται ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη.

 

Προτεινόμενο δοσολογικό σχήμα:

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση: Παιδιά  7 ετών και άνω και ενήλικες: 1 κάψουλα Immuvit Vitamin D3 1200IU ή 1 κάψουλα Immuvit Vitamin D3 2000IU την ημέρα. Να λαμβάνεται με νερό.

Έφηβοι άνω των 12 ετών και ενήλικες: 1 κάψουλα Immuvit Vitamin D3 4000IU την ημέρα. Να λαμβάνεται με νερό.

Να μη γίνεται υπέρβαση της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη, ζάχαρη, και είναι κατάλληλο για vegans.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Κυκλοφορεί σε συσκευασία με 60 κάψουλες

LERIVA IMMUVIT VITAMIN D3 2000 IU , ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 60 CAPSULES

9,32

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5207270000128 Κατηγορίες: , Brand: