ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το IMMUVIT FLEXOVIT είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά (Curcuma longa L.) με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εκχύλισμα ρητίνης Boswellia serrata που υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων, των μυών και των τενόντων.

  • Μείωση του πόνου της οστεοαρθρίτιδας
  • Διατήρηση της ευκινησίας των αρθρώσεων
  • Μείωση της κατανάλωσης των
  • Μη Στεροειδών Αντιφλεγμονωδών Φαρμάκων (ΜΣΑΦ)
  • Προστασία του χόνδρου των αρθρώσεων

To Flexovit περιέχει:
Curcuwin Ultra + μία 3ης γενιάς πατενταρισμένη, εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη και ταχέως απορροφήσιμη μορφή εκχυλίσματος Curcuma longa L. τιτλοποιημένη να παρέχει 20% κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη, κύριο συστατικό του κουρκουμά, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη ρύθμιση της φλεγμονής και υποστηρίζει τη λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος.
ApresFlex ένα πατενταρισμένο μίγμα εκχυλισμάτων ρητίνης Boswellia serrata, τιτλοποιημένο να παρέχει 20% ΑΚΒΑ (11-κέτο-β-μποσβελικό-οξύ). Το ΑΚΒΑ αποτελεί το πιο δραστικόι μποσβελικό οξύ της Boswellia serrata και συμβάλλει στην ελαστικότητα και την άνεση των αρθρώσεων

 

Προτεινόμενο δοσολογικό σχήμα:
Ενήλικες: 1 κάψουλα ημερησίως
Προειδοποιήσεις:
Να μη γίνεται υπέρβαση της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη. Κατάλληλο για vegans. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30 καψουλών.

Leriva Immuvit Flexovit για την υγεία των αρθρώσεων, των μυών και των τενόντων 30 capsules

20,93

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5207270000173 Κατηγορίες: , Brand: