ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τα JOHN NOA , η κορυφαία σειρά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, χαρίζει σε όλους απλόχερα τη δύναμη των φυσικών συστατικών. Η πείρα και η διαρκής αναζήτηση για νέες φόρμουλες, τα έχουν κάνει να είναι μοναδικά .

Μεγάλο μέρος των συστατικών που επιλέγονται για την παραγωγή των συμπληρωμάτων προέρχονται από τη φύση. Η μεγαλύτερη έμφαση όμως δίνεται στην ποιότητα του κάθε προϊόντος, αφού μέλημά μας είναι η άριστη ποιότητα, στις πιο προσιτές πάντα τιμές.

Την ίδια φροντίδα έχουμε δείξει για όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας, καθώς πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι ώστε κάθε προϊόν να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Με την λιποσωμιακή φόρμουλα των John Noa δίνουμε μια προστιθέμενη αξία και την δυνατότητα στο σώμα να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα φωσφολιπίδια με νέα. Εξασφαλίζουμε εώς και οκτώ φορές περισσότερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των φυτο χημικών θρεπτικών συστατικών.

Εφαρμογή - Συμβουλές

Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Weight0,2 kg

John Noa – Vitamin C 500mg Plus Ginger ,30κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με 500mg βιταμίνη C και πιπερόριζα σε λιποσωμιακή φόρμουλα που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

5,01

Άμεσα Διαθέσιμο