ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

To Iovir δεν είναι φάρμακο. Περιέχει τη φυσική, κλινικά αποδεδειγμένη ουσία, Carragelose η οποία προέρχεται από θαλάσσια κόκκινα άλγη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από 1 έτους.

Προστασία

Δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό film υγρασίας στο βλεννογόνο το οποίο δρά κατά των εξωγενών παραγόντων εμποδίζοντας την προσκόλληση των ιών στους υποδοχείς της κυτταρικής μεβράνης και υποστηρίζοντας έτσι φυσικά, την άμυνα του οργανισμού.

Αντιμετώπιση

Έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει τους ιούς σχηματίζοντας ένα κουκούλι γύρω τους. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται η αλληλεπίδραση των ιών με τα κύτταρα, ενώ αναστέλλεται η διαδικασία πολλαπλασιασμού και εξάπλωσής τους στον οργανισμό.

Ανακούφιση

Το προστατευτικό φυσικό film υγρασίας που εξασφαλίζει σε συνδυασμό με τον περιορισμό του αίτιου το οποίο πυροδοτεί τη φλεγμονή του βλεννογόνου, προσφέρουν άμεση αλλά και παρατεταμένη ανακούφιση από συμπτώματα, όπως είναι ο βήχας, ο πονόλαιμος, η βραχνάδα και η αίσθηση ξηρότητας.

• Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού

• Για την πρόληψη και υποστηρικτική θεραπεία όλων των συμπτωμάτων που προκαλούνται από το στεγνό ή / και ερεθισμένο βλεννογόνο του στόματος και του φάρυγγα

• Για την ύγρανση του στόματος και του λαιμού σε περιπτώσεις π.χ. βήχα, βραχνάδας της φωνής ή αναπνοής σε ξηρό περιβάλλον

Περιέχει 140 ψεκασμούς.

Δεν περιέχει ζάχαρη

Δεν απορροφάται

Δεν περιέχει συντηρητικά.

Ενδείξεις : Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμόξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού.

Προστασία: 1 ψεκασμός / 4 ώρες

Αντιμετώπιση: 2-3 ψεκασμοί / 4 ώρες ή ανάλογα με τις ανάγκες

Iovir Throat Spray – Υποστηρικτική Θεραπεία για το λαιμό 20ml

Aσφαλής και εύκολος τρόπος για την την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Xρησιμοποιείται για την ανάπτυξη θεραπειών που στοχεύουν περισσότερα από 200 διαφορετικά ιικά στελέχη του αναπνευστικού, τα οποία ευθύνονται για το κοινό κρυολόγημα και τη γριπώδη συνδρομή.

9,71

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5213005010010 Categories: , Brand: