ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το σιρόπι Imunofit 120ml για τα παιδιά, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα για ενήλικες, δεν περιέχει το συνένζυμο Q10, δεδομένου ότι η πτώση των επιπέδων Q10 στον οργανισμό λαμβάνει χώρα μετά την ηλικία των 21 ετών.
5 ml σιροπιού περιέχουν 100 mg β- (1,3) – (1,6) -D-γλυκάνης,5 μg βιταμίνηςD3, 3 mg zinc και 25 mg βιταμίνης C.

Το σιρόπι παρασκευάζεται με βάση σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης και έχει ένα ευχάριστο άρωμα πράσινο μήλο. Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης και συνεπώς είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφάγους.

Με 4 δράσεις στο ανοσοποιητικό ( β-γλυκάνη , D3 , ZINC, Vit.C ) και εξαιρετική ενίσχυση της λειτουργίας του παιδικού οργανισμού και μέγιστη παραγωγή ενέργειας, βελτιώνοντας τη λειτουργία του μεταβολισμού.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση για το σιρόπι: 1 ml για κάθε 5 κιλά βάρους ή 2 ml για κάθε 5 κιλά βάρους σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης . Καταναλώστε το σιρόπι τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το φαγητό, το πρωί ή το βράδυ. Μπορείτε να το καταναλώσετε αδιάλυτο ή αναμείξετε σε ένα ποτήρι νερό, τσάι ή άλλο ρόφημα. Στην τελευταία περίπτωση πρέπει να καταναλωθεί αμέσως μετά την παρασκευή. Η αραίωση δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος

Imunofit Junior 100mg Σιρόπι Για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος των παιδιών , 120ml

Το  Imunofit  Junior έχει σχεδιαστεί και στοχεύει  στις ανάγκες του οργανισμού (ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας, ενδυνάμωση των κυττάρων και οργάνων του ανθρώπινου οργανισμού, στην καρδιοπροστασία, στην τόνωση εγκεφαλικής λειτουργίας κλπ).

16,59

1 σε απόθεμα