ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Απαλός αφρός καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή του βρεφικού δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς και παράλληλα ενισχύει τον υδρολιπιδικό μανδύα δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας από εξωτερικούς παράγοντες. Τα ενυδατικά, μαλακτικά και αντιφλογιστικά συστατικά που περιέχει ενυδατώνουν, φροντίζουν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.

Χάρη στην ειδική αντλία, ο αφρός είναι έτοιμος για να προσφέρει εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Δεν χρειάζεται τρίψιμο και σφουγγάρι και αφαιρείται πανεύκολα με ένα χαρτομάντιλο ή με νερό. Είναι ιδανικό για χρήση εκτός σπιτιού, σε περιπτώσεις τοπικού καθαρισμού, όπως για την αλλαγή πάνας και το πλύσιμο χεριών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χωρίς αλκοόλη, προωθητικό αέριο και parabens

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:
Βρέφη
Τοπικό καθαρισμό χωρίς ξέβγαλμα
Καθαρισμό χεριών (σχολείο, παιχνίδι)
Καθαρισμό ασθενών (πάνες ακράτειας)
Κατακλίσεις

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πιέζετε τη βαλβίδα προς τα κάτω.Απλώνετε τον πλούσιο αφρό.Απο,αλρύνεται με νερό ή χαρτομάνδηλο. Μετά τον καθαρισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενυδατική σας κρέμα.

Weight0,2 kg

Frezyderm Baby Foam ,Απαλός Αφρός Με Χαμομήλι Πρωτεϊνες Σιταριού & Ενυδατικά Συστατικά , Για τον τοπικό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος 150ml

Απαλός αφρός καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή του βρεφικού – παιδικού  δέρματος

8,26

Out of stock

SKU: 5202888101144 Category: Brand: