ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η κρέμα-gel ανακούφισης Fleboxar της Ellion περιέχει διοσμίνη (2%) και εσπεριδίνη, τα βιοφλαβονοειδή που είναι γνωστά και ως τα ισχυρότερα.
Βάση κλινικών μελετών και εκτεταμένης αναφοράς στην Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας το σύμπλεγμα Diosmin Hesperidine είναι τα μονά κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που επαναφέρουν την σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.
Η διοσμίνη ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, αυξάνει την λεμφική ροή, προλαμβάνει από το πρήξιμο, αυξάνει το φλεβικό τόνο και βοηθά στη χαλάρωση των μυών των ποδιών.
Η εσπεριδίνη είναι ο πρόδρομος της διοσμίνης, προερχόμενη από φυσικές πηγές (εσπεριδοειδή, όπως λεμόνι και φλούδα πορτοκαλιού).

Ιδιότητες:

  • Κρέμα-gel ανακούφισης τα ισχυρότερα βιοφλαβονοειδή διοσμίνη (2%) και εσπεριδίνη.
  • Σύνθεση με το σύμπλεγμα Diosmin-Hesperidine (διοσμίνη 2% και εσπεριδίνη), τα οποία, βάση κλινικών μελετών και εκτεταμένης αναφοράς στην Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας, αποτελούν τα μονά κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που επαναφέρουν την σωστή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.
  • Η διοσμίνη ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, αυξάνει την λεμφική ροή, προλαμβάνει από το πρήξιμο, αυξάνει το φλεβικό τόνο και βοηθά στη χαλάρωση των μυών των ποδιών.
  • Η εσπεριδίνη είναι ο πρόδρομος της διοσμίνης, προερχόμενη από φυσικές πηγές (εσπεριδοειδή, όπως λεμόνι και φλούδα πορτοκαλιού).
  • Δεν περιέχει κορτιζόνη ή μενθόλη.Κατάλληλη για ενίσχυση των τοιχώματων των αιμοφόρων αγγείων, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αύξηση της λεμφικής ροής, πρόληψη του πρηξίματος, αύξηση του φλεβικού τόνου, ανακούφιση και χαλάρωση των μυών των ποδιών.

    Συσκευασία: 50 GR

Ellion Fleboxar Κρέμα-Τζέλ Ανακούφισης 50ml

14,13

Άμεσα Διαθέσιμο