ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εάν νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, χρειάζεστε να το γνωρίζετε αμέσως. Με το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση, ένα θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης (+) μπορεί να εμφανιστεί σε 1 λεπτό όταν κάνετε το τεστ από την ημέρα καθυστέρησής σας. Πρέπει να περιμένετε για 3 λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης (-). Το Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση είναι σχεδιασμένο ως το τεστ εγκυμοσύνης για χρήση κατ’ οίκον με τη μέγιστη ευκολία χρήσης, με πολύ πλατύ άκρο που αλλάζει χρώμα για εύκολη δειγματοληψία και εργονομική καμπυλωτή λαβή. Επίσης η τεχνολογία μας Floodguard(TM) συμβάλλει δραστικά στη μείωση του αναφερόμενου σφάλματος χρήσης.

Βασικά πλεονεκτήματα

Ένα θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης μπορεί να εμφανιστεί σε 1 λεπτό από την ημέρα καθυστέρησής σας
Ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου σας
Πολύ πλατύ άκρο και εργονομική καμπυλωτή λαβή για εύκολη δειγματοληψία
Το απορροφητικό άκρο γίνεται ροζ για να σας δείξει ότι έχετε χτυπήσει τον στόχο
Σαφή + ή – αποτελέσματα
Το πολύ πλατύ άκρο αλλάζει χρώμα από λευκό σε ροζ για να σας δείξει ότι έχετε χτυπήσει τον στόχο. Ο βραβευμένος σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης μια εργονομική καμπυλωτή λαβή για εύκολη δειγματοληψία.

Clear Blue Test Εγκυμοσύνης Γήγορης Ανίχνευσης ( 1 Λεπτό) 2 τμχ

Εάν νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, χρειάζεστε να το γνωρίζετε αμέσως. Με το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση, ένα θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης (+) μπορεί να εμφανιστεί σε 1 λεπτό όταν κάνετε το τεστ από την ημέρα καθυστέρησής σας. Πρέπει να περιμένετε για 3 λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης (-).

8,71

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5011321914759 Κατηγορίες: , Brand: