ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το CeraVe Resurfacing Retinol Serum αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους. Είναι μια αποτελεσματική σύνθεση με 3 απαραίτητα ceramides, καταπραϋντική νιασιναμίδη, ενθυλακωμένη ρετινόλη και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας. Μειώνει τα σημάδια ακμής και ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων βελτιώνοντας και λειαίνοντας την επιδερμίδα. Αυτός ο λεπτόρρευστος ορός περιποίησης απορροφάται γρήγορα δίνοντας ξανά ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας και βοηθώντας τη να ανακτήσει την υγιή όψη της.

  • Ορός για τα σημάδια ακμής: Εμπλουτισμένος με ενθυλακωμένη ρετινόλη, ο ορός αυτός βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη όψη. Ελαχιστοποιεί τους πόρους, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου, και μειώνει τα σημάδια ακμής.
  • Λεπτόρρευστη υφή: Ελαφρύς ορός με gel υφή και μη λιπαρή αίσθηση. Αν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με ενυδατική προσώπου, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση του Resurfacing Retinol Serum και αφήστε το να απορροφηθεί πλήρως πριν την εφαρμογή άλλων προϊόντων.
  • Ceramides: Τα ceramides υπάρχουν εκ φύσεως στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% των λιπιδίων του επιδερμιδικού φραγμού. Όλα τα προϊόντα CeraVe είναι εμπλουτισμένα με 3 απαραίτητα ceramides (1, 3, 6-II) που βοηθούν στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας.
  • Απαλό με την επιδερμίδα: Δεν προκαλεί ατέλειες. Επειδή η ρετινόλη μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο, συνιστάται να εφαρμόζετε το Resurfacing Retinol Serum το βράδυ. Να συνδυάζεται πάντα με μια αντηλιακή κρέμα με τουλάχιστον SPF 30.

 

XΡΗΣΗ :

  • Εφαρµόστε οµοιόµορφα στο πρόσωπο, καθηµερινά.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα χείλη.
  • Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.
  • Αν παρουσιαστεί ενόχληση κατά την πρώτη εφαρμογή, περιορίστε τη συχνότητα εφαρμογής μέχρι να προσαρμοστεί η επιδερμίδα.
  • Κατά την περίοδο χρήσης του προϊόντος, να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό.

CeraVe Retinol Resurfacing , Serum Προσώπου για Σημάδια Ακμής 30 ml

Ορός περιποίησης προσώπου με ενθυλακωμένη ρετινόλη, εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας και νιασιναμίδη, για πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα μετά από ακμή.

17,99

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 3337875829007 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , Brand: