ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου για το κανονικό προς ξηρό δέρμα, εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό. Με SPF 30 για προστασία από τις UVB/UVA.

Ένα προϊόν ενυδάτωσης προσώπου αποτελεί βασικό μέρος της πρωινής περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι σημαντικό να διαθέτει δείκτη SPF για την προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Η CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 30 είναι εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα Ceramides για επανόρθωση του φυσικού φραγμού του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει προστασία ευρέος φάσματος προστατεύοντας το δέρμα από την καθημερινή έκθεση στις ακτίνες UVA/UVB. Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους. Η τεχνολογία MVE εξασφαλίζει συνεχή απελευθέρωση των ενυδατικών συστατικών μέσα στην ημέρα, για 24ωρη ενυδάτωση. Αυτή η ελαφριά λοσιόν περιέχει επίσης Βιταμίνη Ε και Νιασιναμίδη για καταπράυνση και ενυδάτωση του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

[ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΩΣ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ] Ελαφριά, μη λιπαρή ενυδατική κρέμα που συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος για ενυδάτωση όλη την ημέρα.

[ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UVA/UVB] Αντηλιακή προστασία που προφυλάσσει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UVA & UVB κατά τις καθημερινές δραστηριότητες.

[ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ] Εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα Ceramides (1, 3, 6-II), καθώς και καταπραϋντική Νιασιναμίδη και Βιταμίνη E.

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MVE] Εξασφαλίζει τη σταδιακή, ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενυδατικών συστατικών προσφέροντας ενυδάτωση όλη την ημέρα.

[ΑΠΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ] Σύνθεση που δεν προκαλεί ερεθισμούς.

ΧΡΗΣΗ :

  • Εφαρμόστε ελεύθερα το πρωί στο πρόσωπο και το λαιμό.
  • Χρησιμοποιήστε καθημερινά, ή όσο συχνά χρειάζεται.

CeraVe Facial Moisturising Lotion Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με SPF30, 52 ML

Για το Κανονικό προς Ξηρό Δέρμα

15,16

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 3337875840620 Κατηγορία: Brand: