ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μετά από 20ετή έρευνα, στο Laboratoire de Formulation Naturelle, η Caudalie δημιουργεί ένα φυσικό αποσμητικό που δρα αποτελεσματικά, προσφέροντας 24ωρη προστασία και σιγουριά- αποτελεσματικότητα και φυσικότητα, μαζί.
Το Vinofresh περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης που δρουν συνδυαστικά με σκοπό να προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα. Με νερό από βιολογικό σταφύλι, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, που χάρη στην προβιοτική του δράση συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής χλωρίδας του δέρματος στην περιοχή της μασχάλης και με βιολογικό ευκάλυπτο, που βοηθά στη μείωση των βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την κακοσμία.
Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρει 24ωρη αποτελεσματικότητα και είναι απαλλαγμένο από αλουμίνιο, αλκοόλ, σιλικόνη και διττανθρακική σόδα. Η μορφή του stick προσφέρει εύκολη εφαρμογή, χωρίς να αφήνει ίχνη ή μπλοκάρισμα πόρων.
Όπως και με όλα τα προϊόντα Caudalie, δεν χρησιμοποιούνται parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, ορυκτέλαια, PEG ή συστατικά ζωικής προέλευσης.

Βάρος0,1 kg

Caudalie Vinofresh Natural Stick Deodorant Φυτικό Αποσμητικό, 50g

Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρει 24ωρη αποτελεσματικότητα και είναι απαλλαγμένο από αλουμίνιο, αλκοόλ, σιλικόνη και διττανθρακική σόδα.

10,01

7 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 3522930003304 Κατηγορίες: , Brand: