ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η κρέμα Exscar αντιμετωπίζει νέες και υφιστάμενες ουλές. Εφαρμόζεται σε ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, εγκαύματα, τραυματισμούς και μολύνσεις του δέρματος, χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε διογκωμένες ουλές. Η κρέμα Exscar περιέχει υαλουρονικό νάτριο και διμεθικόνη για τον σχηματισμό μιας προστατευτικής στιβάδας πάνω και γύρω από κάθε ουλή. Μέσα στη στιβάδα αυτή δρουν τα δραστικά συστατικά. Μαλακώνουν το δέρμα, μειώνουν την απώλεια υγρασίας, ρυθμίζουν την παραγωγή ινώδους ιστού και αποκαθιστούν τον διαταραγμένο δερματικό φραγμό. Η ουλή μαλακώνει, γίνεται πιο ελαστική, και λιγότερο ορατή. Παράλληλα μειώνεται η ερυθρότητα, ο αποχρωματισμός και η διόγκωση του δέρματος.

Τα δραστικά συστατικά είναι: Pistacia lentiscus oil, simmondsia chinesis seed oil, olea europea fruit oil, croton lechleri resin extract, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, panthenol, glycerin.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα και απλώστε πάνω στην ουλή. Αφήστε το να στεγνώσει. Να μην το ξεπλύνετε. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Μπορείτε να το εφαρμόσετε 2-3 φορές την ημέρα.

Κατάλληλο και για ενήλικες και για παιδιά.

Ιδιαίτερες προφυλάξεις: Για τοπική εξωτερική χρήση μόνο. Δεν εφαρμόζεται σε ανοιχτές πληγές. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια. Να ξεπλύνετε αμέσως εάν το προϊόν έλθει σε επαφή με τα μάτια.

Boderm Exscar cream – Κρέμα αντιμετώπισης νέων & υφιστάμενων ουλών 100ml

Η κρέμα Exscar αντιμετωπίζει νέες και υφιστάμενες ουλές. Εφαρμόζεται σε ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, εγκαύματα, τραυματισμούς και μολύνσεις του δέρματος, χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και σε διογκωμένες ουλές.

25,50

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5200375399357 Category: Brand: