ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για χρόνια η μάρκα αναφοράς για τη βαφή μαλλιών!

Βαφές μαλλιών βασισμένες σε φυσικά συστατικά με σύνθεση που θρέφουν και ενισχύουν όντας κατάλληλες για το πιο ευαίσθητο δέρμα με εγγυημένη κάλυψη των λευκών.

Όλα τα χρώματα της BioKap Nutricolor δημιουργούνται με σύμπλεγμα TRICOREPAIR και βιολογική καλλιέργειας έλαιο Argan.
To σύμπλεγμα TRICOREPAIR περιέχει πρωτεΐνες ρυζιού για αναδόμηση και αναζωογόνηση παρόμοια με της κερατίνης, παράγωγο ιτιάς που προστατεύει τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες και τον αποχρωματισμό και λιπόφιλα οξέα φρούτων που προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του χρώματος καθιστώντας το κατάλληλο για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Η συσκευασία περιέχει
1. Σωληνάριο βαφής 50 ml
2. Φιάλη – γαλάκτωμα ενεργοποίησης Nutrifix Colour 75ml
3. Προστατευτική κάπα
4. Γάντια μιας χρήσης
5. Προστατευτική κρέμα για το περίγραμμα του τριχωτού
6. Δείγμα 2σε1 σαμπουάν & μαλακτική κρέμα 15 ml
7. Οδηγίες χρήσης

Nutricolor delicato
Μια σειρά που αποτελείται από 14 χρώματα χωρίς para-Phenylenediamine* (PPD), Paraben, αμμωνία και ρεζορκινόλη που χαρίζουν αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, λαμπερό και φυσικό χρώμα.

Nutricolor delicato +
Η σειρά με 4 αποχρώσεις που έχουν ακόμη πιο απαλή σύνθεση χωρίς para-Phenylenediamine* (PPD), Paraben, αμμωνία και ρεζορκινόλη αλλά και χωρίς Phenylenediamines

Δερματολογικά ελεγμένες και ελεγμένες για νικέλιο.
Κατάλληλο για Vegans

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αναμίξτε το περιεχόμενο του σωληναρίου απευθείας στη φιάλη nutrifix και ανακινήστε καλά. Η φιάλη χάρη στο ακροφύσιο της επιτρέπει την απευθείας εφαρμογή στα μαλλιά με ευκολία και λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που έχετε κοντά μαλλιά, το μη αναμειγμένο προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί για την επόμενη εφαρμογή.

Weight0,3 kg

Biokap Nutricolor Delicato 5.5 – Mahogany Light Brown Καστανό Ανοιχτό Ακαζού 140 ml

Για χρόνια η μάρκα αναφοράς για τη βαφή μαλλιών!

Βαφές μαλλιών βασισμένες σε φυσικά συστατικά με σύνθεση που θρέφουν και ενισχύουν όντας κατάλληλες για το πιο ευαίσθητο δέρμα με εγγυημένη κάλυψη των λευκών.

11,80

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 8030243010469 Category: Brand: