ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Κρέμα talc για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τα κοινά talc σε σκόνη, εφαρμόζεται με ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή χωρίς να αιωρούνται κόκκοι πούδρας, που ενδεχομένως να επικαθίσουν στους πνεύμονες και να επιβαρύνουν το αναπνευστικό του βρέφους. Επιπλέον, αποφεύγεται η εισχώρηση των κόκκων στο ουροποιητικό σύστημα, κατά τη χρήση στην μηρογεννητική περιοχή, που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις. 

Περιέχει ταλκ φαρμακευτικής καθαρότητας που προσροφά την επιφανειακή υγρασία και αφήνει ένα λεπτό στρώμα προστασίας της επιδερμίδας από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και χαμομηλέλαιο για επούλωση και ανακούφιση από τη φλόγωση και τους ερεθισμούς. Επίσης, οι πρωτεΐνες από σιτάρι, που περιέχει, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα τους βρεφικού δέρματος.

Δερματολογικά Ελεγμένο

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το   Cosmesis.gr  προτείνει  τη χρήση υγρής πούδρας καθώς με αυτών τον τρόπο αποφεύγεται ο κίνδυνος εισπνοής των κοινών ταλκ.

Κατά την αλλαγή της πάνας και μετά τον επιμελή καθαρισμό της περιοχής, εφαρμόστε μία ποσότητα υγρής πούδρας και απλώστε την με ελαφρές κινήσεις.

Ιδανικό για τις πτυχώσεις του δέρματος και τη μηρογεννητική περιοχή.

Επιπλέον χρησιμοποιείται σε ενήλικες, σε περιπτώσεις ερεθισμού του δέρματος λόγω τριβής, για την προστασία ερεθισμών που προκαλούνται από τα εσώρουχα αλλά και για την αντιμετώπιση της έντονης εφίδρωσης

Weight0,15 kg

Baby liquid Talc Υγρή πούδρα 150 ml για βρέφη παιδιά και άτομα σε κατάκλιση

Κρέμα Ταλκ Με Χαμομήλι & Πρωτεϊνες Σιταριού

9,45

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5202888101106 Category: Brand: