ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Vitamin D3 1000 IU Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη D3 με Γεύση Πορτοκάλι 30 φακελάκια

ΤοALTION D3®είναι συμπλήρωμα διατροφής με ενεργήβιταμίνη D (D3, χοληκαλσιφερόλη)και δροσερή γεύση πορτοκαλιού. Ηβιταμίνη D3είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού. Κάθε συσκευασίαALTION D3®περιέχει 30 sticks, τα οποία διαλύονται απευθείας στο στόμα χωρίς νερό και προσφέρουν μοναδική αίσθηση δροσιάς.

Συστατικά Ανά φακελάκιΣ.Η.Π* %
Βιταμίνη D325μg (1000 IU)500

*Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δοσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Οδηγίες χρήσης:
Για ενήλικες και εφήβους:Λαμβάνετε έναν φακελίσκο καθημερινά ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Ανοίξτε το φακελίσκο σχίζοντας προς την κατεύθυνση του βέλους. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακελίσκου απευθείας πάνω στη γλώσσα. Τα κοκκία διασπείρονται και μπορούν να καταποθούν άμεσα. ΤοALTION D3®μπορεί να καταποθεί χωρίς νερό.

Χωρίς:

  • Ζάχαρη

Συσκευασία:30 sticks. Με υπέροχη γεύση πορτοκάλι

Altion Altion D3 1000iu Πορτοκάλι 30 φακελίσκοι

Η βιταμίνη του ήλιου για την υγεία οστών, δοντιών και μυών. Σε φακελίσκους για εύκολη κατάποση των κοκκιών που διασπείρονται στο στόμα, χωρίς τη συνοδεία νερού.

8,90

Άμεσα Διαθέσιμο