ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

To Lenodiar Adult ενδείκνυται για τη θεραπεία οξείας διάρροιας. Το προϊόν μειώνει τις διαρροϊκές εκκενώσεις όσον αφορά τη λειτουργικότητα του εντέρου. Ενδείκνυται για τη θεραπεία της οξείας διάρροιας διαφόρων προελεύσεων (ιογενής λοίμωξη, γριπώδη ασθένεια που χαρακτηρίζεται από διάρροια, ιατρογενής διάρροιας που οφείλεται σε λήψη φαρμάκων, το άγχος, τις διατροφικές συνήθειες και την κακή ζωή, τη διάρροια των ταξιδιωτών, οι ορμονικές αλλαγές, όπως κατά τη διάρκεια της του έμμηνου κύκλου), και για τη θεραπεία των παροξύνσεων της χρόνιας διάρροιας (όπως IBS – το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, λειτουργική διάρροια, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, κλπ …) σε συνδυασμό με ειδική θεραπεία.

Το Lenodiar Adults είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά ηλικίας από 12 ετών. Το Lenodiar Adults δρα χάρη στο φυτικό μοριακό σύμπλοκο Actitan-Ρ, που μειώνει τις διαρροϊκές εκκενώσεις , προσφέροντας την άμεση ισορροπία των εντερικών λειτουργιών.

Το Actitan-P μειώνει τη φλεγμονή του εντερικού βλεννογόνου, που υπάρχει πάντα σε περίπτωση διάρροιας, χάρη σε δύο μηχανισμούς δράσης:

προστατευτική δράση: που επιτυγχάνετει μέσω του σχηματισμού μιας μεμβράνης φραγμού, που περιορίζει την επαφή με μικροοργανισμούς και παράγοντες ερεθισμού
δράση δέσμευσης ελεύθερων ριζών:η οποία εξουδετερώνει τον ερεθισμό του βλεννογόνου.

Χάρη στη συνέργεια των δράσεων του, το Lenodiar Adult προωθεί την ταχεία ανάκαμψη της εντερικής λειτουργίας και την ισορροπία της βακτηριακής χλωρίδας (μικρoχλωρίδα). Λόγω του καινοτόμου μηχανισμού δράσης του, το προϊόν ενεργεί σεβόμενο τη φυσιολογία του εντέρου και χωρίς να προκαλεί δυσκοιλιότητα.

Οδηγίες Χρήσης: Συνιστάται να λαμβάνετε 2 κάψουλες 2-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της διαταραχής

Βάρος0,1 kg

Aboca Lenodiar Adult 20caps

To Lenodiar Adult ενδείκνυται για τη θεραπεία οξείας διάρροιας.

10,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8032472012856 Κατηγορία: Brand: