ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EPITHELIALE A.H ΜΑΣΑΖΈλαιο για μασάζ κατά των δερματικών σημαδιών

Μειώνει τις ραγάδες – Σβήνει τις ουλές – Καταπραΰνει – Αποτρέπει τα σημάδια του δέρματος – Απομακρύνει τα σημάδια του δέρματος

Οι ουλές* και οι ραγάδες αποτελούν αναμνήσεις σημαντικών γεγονότων της ζωής που είναι μέρος του δέρματος. Με δύο εφαρμογές την ημέρα, το EPITHELIALE A. H έλαιο για μασάζ κατά των δερματικών σημαδιών βοηθά στη μείωση της εμφάνισής τους. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας** υφή του ελαίου σε μορφή ζελ διανέμεται και εφαρμόζεται εύκολα, δεν τρέχει και προετοιμάζει το δέρμα για τη μέθοδο μασάζ «ψηλάφησης-κύλισης». Δύο έως τρία λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων το ζελ διαλύεται και μετατρέπεται σε έλαιο μασάζ. Γιατί μασάζ; Επειδή διεγείρει και ευνοεί την μικροκυκλοφορία, βελτιστοποιεί την ενυδάτωση και μειώνει το αίσθημα τραβήγματος και κνησμού. Η σύνθεση του EPITHELIALE A.ελαίου για μασάζ κατά των δερματικών σημαδιών δεν περιέχει σιλικόνη και αιθέρια έλαια. Αποτελείται από εννέα μόνο συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Βελτιώνει την εμφάνιση των δερματικών σημαδιών στο 100%¹ των ατόμων. Ιδανικό για όλη την οικογένεια. Συνιστάται για έγκυες γυναίκες.
Βρώμη Rhealba® που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.
Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Πλεονέκτημα

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας** μετατρεπόμενη υφή που διευκολύνει το μασάζ, το EPITHELIALE A.H έλαιο για μασάζ απαλύνει το δέρμα και βελτιώνει την όψη των ουλών* και των ραγάδων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης). Μια φυσική σύνθεση χωρίς σιλικόνη και αιθέρια έλαια που περιέχει μόνο 9 συστατικά.

Οφέλη

• ΕΥΝΟΕΙ το μασάζ: η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας** ζελ υφή του μεταμορφώνεται σε έλαιο κάτω από τις άκρες των δακτύλων, καθιστώντας το ιδανικό για μασάζ – Φυσικό έλαιο για μασάζ.
• ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ την όψη των ουλών* και των ραγάδων.
• ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ άμεσα και με διάρκεια την αίσθηση σφιξίματος.

A-Derma Epitheliale A.H. Duo Gel κατά των Ραγάδων 100ml

Μειώνει τις ραγάδες – Σβήνει τις ουλές – Καταπραΰνει – Αποτρέπει τα σημάδια του δέρματος – Απομακρύνει τα σημάδια του δέρματος

18,95

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 3282770200430 Category: Brand: