ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Aidplast Cooling Gel patch αντιπυρετικές κομπρέσες 2 τεμάχια

Οι Aidplast δροσιστικές, ανακουφιστικές αυτοκόλλητες κομπρέσες, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχουν άμεση, δροσιστική ανακούφιση σε παιδιά με ελαφρύ πυρετό. Είναι ασφαλείς, βολικές και έτοιμες για χρήση, χωρίς να τοποθετηθούν στο ψυγείο. Mπορούν να προσφέρουν δροσιά και ενυδάτωση, καθώς είναι κατασκευασμένες από Hydrogel, φιλικό προς το δέρμα, χάρη στο ελαφρώς όξινο pH του. Παραμένουν σταθερές στη θέση τους, χωρίς να αφήνουν κολλώδες κατάλοιπο. Παραμένουν δροσερές έως 8 ώρες (η χρονική διάρκεια εξαρτάται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή κατά του πυρετού.

Ιδανικές και για την ήπια αντιμετώπιση ημικρανιών σε ενήλικες.

Οδηγίες Χρήσης: Κόψτε το πάνω μέρος της συσκευασίας και αφαιρέστε την κομπρέσα. Αφαιρέστε το διαφανές φίλμ από το πίσω μέρος. Εφαρμόστε την κομπρέσα επάνω στο μέτωπο (ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τα συμπτώματα του ασθενή). Ενδιάμεσα σε επαναληπτικές εφαρμογές, μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά το προϊόν, στην επανασφραγιζόμενη συσκευασία του (χρησιμοποιείται 1 μόνο φορά).

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 τεμάχια (αυτοκόλλητες κομπρέσες).

Victoreks Cooling Gel Patch , Παγοκύστη – Δροσερή Κομπρέσα Πυρετού 2τμχ

Οι Aidplast δροσιστικές, ανακουφιστικές αυτοκόλλητες κομπρέσες, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχουν άμεση, δροσιστική ανακούφιση σε παιδιά με ελαφρύ πυρετό. Ιδανικές και για την ήπια αντιμετώπιση ημικρανιών σε ενήλικες.

3,60

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 8682132500775 Κατηγορία: Brand: