ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για κάθε τύπο επιδερμίδας, Roll-On 50ml
Για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ρυθμίσουν την έντονη εφίδρωση με ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που σέβεται την επιδερμίδα τους. Εντατική δράση κατά της εφίδρωσης, ακόμα και κάτω απο συνθήκες στρες.

Τύπος επιδερμίδας: Για όλους του τύπους επιδερμίδας. Ιδανικό για όσους παρουσιάζουν έντονη εφίδρωση, και αναζητούν μέγιστη αποτελεσματικότητα. Για κάθε τύπο επιδερμίδας. Μπορει να χρησιμοποιήθει σε χέρια και πόδια.

Δράση: Ρυθμίζει την εφίδρωση για 72 ώρες, ακόμα και κάτω από έντονο στρες και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Αποτέλεσμα: 72 ώρες αποσμητική δράση. Η δράση ενισχύεται με κάθε εφαρμογή. Προστατεύει από την εφίδρωση σε περίοδο στρες. Δραστικά συστατικά: Perspicalm: μειώνει την έντονη εφίδρωση σε περίοδο στρες. Αποκλειστική σύνθεση με υπερ-απορροφητικά μέταλλα: περιορίζει την υπερβολική υγρασία με διάρκεια. Υφή: Μη λιπαρή, δροσερή υφή που στεγνώνει γρήγορα. Δεν κολλάει. Δεν αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα.

Εφαρμογή - Συμβουλές

Εφαρμόστε καθημερικά μικρή ποσότητα σε καθαρή, στεγνή, μη ερεθισμένη επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε χέρια και πόδια. Δέσμευση ασφάλειας: Υποαλλεργικό. Χωρίς αλκοόλ. Χωρίς paraben. Αποτελεσματικότητα κατά των ερεθισμών. Κλινικά ελεγμένο σε ευαίσθητες και αποτριχωμένες επιδερμίδες. Ανοχή αποδεδειγμένη κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Χωρίς αιθανόλη.

Βάρος0,1 kg

Vichy Deodorant Stress Resist – Aποσμητικό Roll-On 72 ωρών 50ml

VICHY DÉODORANT STRESS RESIST 72ΩΡΕΣ, Εντατική Αποσμητική Φροντίδα, Ρυθμίζει την εφίδρωση για 72 ώρες ακόμα & κάτω από έντονο στρες & αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει,

10,00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 3337871324001 Κατηγορία: Brand: