ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Meta-Flex από τη SOLGAR είναι ένας εξειδικευμένος συνδυασμός με Γλουκοζαμίνη, Υαλουρονικό Οξύ, Χονδροϊτίνη και MSM.

Συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Είναι ένας συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης, υαλουρονικού οξέος και οργανικού θείου, ο οποίος συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων του ανθρώπινου οργανισμού που επιβαρύνονται καθημερινά, από την προπόνηση, από χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις ή ακόμα και από την λάθος στάση στο γραφείο ή στον ύπνο.

Επίσης θεωρείται χρήσιμο σε καταστάσεις οστεοαρθρίτιδας.

Περιέχει:

  • Γλυκοζαμίνη: Υπάρχει φυσικά στα οστά και τους χόνδρους και θεωρείται δομικό στοιχείο για τις αρθρώσεις και τους χόνδρους. Yποστηρίζει την κινητικότητα, το εύρος κίνησης και την ευλυγισία.
  • Xονδροϊτίνη: Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου και των αρθρώσεων.
  • MSM (Μεθυλσουλφονυλμεθάνιο): Παρέχει μια φυσική, βιοδιαθέσιμη πηγή θείου και προάγει την άνεση στις αρθρώσεις. Παράλληλα, λειτουργεί συνεργιστικά για να υποστηρίξει τα οφέλη της γλυκοζαμίνης και της χονδροϊτίνης.
  • Υαλουρονικό Οξύ: Αυτή η εξειδικευμένη φόρμουλα παρέχει επίσης και Υαλουρονικό Οξύ.

Το Meta-Flex από τη SOLGAR απευθύνεται σε ανθρώπους, που λόγω της παρόδου του χρόνου, καθώς και σε αθλητές ή αθλούμενους, που λόγω προπονήσεων, αναζητούν υποστήριξη στα οστά και στις αρθρώσεις.

XΡΗΣΗ : 

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Συστατικά:
Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (λιπαρά οξέα, στεατικό οξύ, παλμιτικό οξύ, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου), σταθεροποιητές (κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς, φυτική γλυκερίνη), διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), παράγοντας επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

 

Solgar , Meta-Flex Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin Msm Shellfish Free 60 tabs

Το Meta-Flex από τη SOLGAR είναι ένας εξειδικευμένος συνδυασμός με Γλουκοζαμίνη, Υαλουρονικό Οξύ, Χονδροϊτίνη και MSM.

39,16

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 033984013162 Κατηγορίες: , Brand: