ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Συμπλήρωμα διατροφής με σκόνη από ρίζα τζίντζερ Zingiber officinale (πιπερόριζα), ένα φυσικό αντιεμετικό που συμβάλλει στην ανακούφιση από τη ναυτία.

Οφέλη
Φόρμουλα με με Ginger για την αντιμετώπιση της ταξιδιωτικής ναυτίας και των ήπιων γαστρεντερικών διαταραχών (φουσκωμάτων, δυσπεψίας και μετεωρισμού).
Το ενεργό συστατικό του βοτάνου είναι η τζιντζερόλη που προστατεύει το στομάχι.
Το Ginger (Zingiber officinale) είναι ένα βότανο που διεγείρει την πέψη και προστατεύει το βλενογόννο του στομάχου.
Σύμφωνα με αποτελέσματα μελετών, είναι χρήσιμο σε διάφορα πεπτικά προβλήματα όπως η δυσπεψία, η ναυτία, το φούσκωμα, η διάρροια. Κινητοποιεί και τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος δια μέσου των τριχοειδών αγγείων.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του ginger σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ναυτίας και του εμετού, αλλά και των ήπιων πεπτικών ενοχλήσεων όπως το φούσκωμα και ο μετεωρισμός.
Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
Συνιστώμενη Δοσολογία
1-3 κάψουλες ημερησίως.
Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Διατροφική Αξία & Συστατικά
1 φυτική κάψουλα αποδίδει κατά μέσο όρο:
Ginger Extract (4:1) [root] 5 mg
Raw Ginger Powder [root] 500 mg
Άλλα συστατικά: Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose, Anti-caking Agents: (vegetable magnesium stearate, silicon dioxide), Bulking Agent: maltodextrin.

Solgar Ginger 520mg 100 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με σκόνη από ρίζα τζίντζερ Zingiber officinale (πιπερόριζα), ένα φυσικό αντιεμετικό που συμβάλλει στην ανακούφιση από τη ναυτία.

18,94

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 033984039032 Κατηγορίες: , Brand: