ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

o Solgar® Brewer’s Yeast with Vitamin B12 είναι πλούσια πηγή Βιταμινών Β σε μορφή δισκίου. Η μαγιά μπύρας αναφέρεται συχνά ως φυσική θαυματουργή τροφή και είναι ο παραδοσιακός τρόπος λήψης βιταμινών Β. Διαθέτει πολλά οφέλη για την υγεία και αποτελεί εύκολο συμπλήρωμα της διατροφής με βασικά θρεπτικά συστατικά.

Το Solgar® Brewer’s Yeast with Vitamin B12 περιέχει μια υγιή δόση Βιταμίνης Β12. Μια βιταμίνη με πολλούς διαφορετικούς ρόλους στο σώμα, όπως η ελάττωση κόπωσης και η βοήθεια απελευθέρωσης ενέργειας από τις τροφές. Επιπρόσθετα με την ενίσχυση ενέργειας, η Βιταμίνη Β12 έχει πολλά οφέλη στην υγεία και τη γενικότερη ευεξία, όπως η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και η δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Με 6 Ταμπλέτες Solgar® Brewer’s Yeast with Vitamin B12 την ημέρα, θα επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη της μαγιάς μπύρας, με μια δόση Βιταμίνης Β12, συμβάλλοντας:
Στον ενεργό μεταβολισμό
Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
Στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστεΐνης
Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
Στη φυσιολογική δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων
Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Στη διεργασία της κυτταρικής διαίρεσης
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*
Σχετικά

Solgar Brewer’s Yeast with Vitamin B12 Tablets

o Solgar® Brewer’s Yeast with Vitamin B12 είναι πλούσια πηγή Βιταμινών Β σε μορφή δισκίου.

15,63

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 033984004009 Categories: , Brand: