ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το συμπλήρωμα διατροφής Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life®, είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση και τη λαμπερή όψη των μαλλιών. Περιλαμβάνει 6 θρεπτικά συστατικά, κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη, που χαρακτηρίζεται και η βιταμίνη της ομορφιάς, κι επιπλέον, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, που δρουν συνεργιστικά για να ενισχύσουν τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα, συμβάλλουν στη διατήρηση γερών νυχιών και λαμπερού δέρματος, προσφέροντας παράλληλα και αντιοξειδωτική δράση.

Το Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life® συμβάλλει:

στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών
στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών
στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών
στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος
στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος
στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)

Η Sky Premium Life®, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α΄ ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και την ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας, που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Δοσολογία

Μια ή δύο ταμπλέτες μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Άλλες Πληροφορίες

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι

Συσκευασία

Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη των 60 ταμπλέτες.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 101619 /05.10.18

Sky Premium Life Hair 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με Κολλαγόνο, Βιοτίνη, Βιταμίνη C, Ψευδάργυρο, Σελήνιο και Χαλκό, για δυνατά μαλλιά και αντιοξειδωτική δράση.

9,99

Out of stock