ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

· Πόνος από την ανατολή των νεογιλών δοντιών
· Άφθες
· Ουλίτιδα
· Μυκητίαση
· Στοματίτιδα (αφθώδης ή ερπητική)

 

Η ανατολή των πρώτων δοντιών, των νεογιλών, είναι συχνά ένα “τραυματικό” γεγονός. Μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο και δυσφορία. Ο λόγος είναι ότι τα δόντια, διατρυπώντας τα ούλα, διαταράσσουν το βλεννογόνο και προκαλούν ερεθισμούς. Επιπλέον, η διαδικασία της οδοντοφυΐας πολλές φορές συνοδεύεται από  πυρετό, πόνο στα αυτιά, σύγκαμα & διάρροια, και κάνει το μωρό ανήσυχο.

Τα ενοχλητικά συμπτώματα στο βλεννογόνο του στόματος,  μπορούν να αποφευχθούν με τη χρήση του GENGIGEL® Teething

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του συνδετικού ιστού στα ούλα. Συνεισφέρει στη λειτουργία φραγμού, βοηθώντας στην αναγέννηση των καινούριων υγιών ιστών, καθώς και στη μείωση των φλεγμονών που οδηγούν σε αιμορραγία των ούλων.

Με την εφαρμογή του GENGIGEL® Teething  στα ούλα, μειώνεται ο πόνος και το οίδημα σε φλεγμονώδεις καταστάσεις που μπορεί να οφείλονται σε φυσιολογικές διαδικασίες (παιδική οδοντοφυΐα) ή μολύνσεις (μυκητίαση, αφθώδης ή ερπητική στοματίτιδα).

Ειδικότερα, η πρώτη και η δεύτερη οδοντοφυΐα, και οι ορμονικές αλλαγές της εφηβείας προκαλούν συχνά μείωση της συγκέντρωσης του υαλουρονικού οξέος, με επακόλουθη μείωση του επιπέδου προστασίας που παρέχεται από το βλεννογόνο.

Με το GENGIGEL® Teething μπορείτε να αντιμετωπίσετε παθήσεις όπως οι άφθες, η ουλίτιδα και η στοματίτιδα που εμφανίζονται όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά επίσης σε μωρά και παιδιά. Υπάρχουν τρόποι για να προλάβετε τις μολύνσεις ή να περιορίσετε την εξάπλωσή τους, αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που βοηθούν στη γρήγορη επούλωση και εξαφάνιση αυτών, όπως είναι το GENGIGEL® Teething για μωρά και παιδιά έως 6 ετών.

Το GENGIGEL® Teething  προσφέρει την πιο απλή, φυσιολογική λύση: η πατενταρισμένη του σύνθεση1 με βάση το υαλουρονικό οξύ Υψηλού Μοριακού Βάρους (Υ.Μ.Β) σχηματίζει ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που εξασφαλίζει σταθερή βιοσυγκόλληση στα δόντια και τον ουλικό ιστό για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και συμβάλει στην ταχεία επούλωση, στη μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος και στην ανακούφιση από τον πόνο.

Weight0,1 kg

Ricerfarma Gengigel Baby Teething Gingival Gel 20ml – Για Τα Πρώτα Δόντια Των Βρεφών

Γέλη νέας τεχνολογίας1 με υαλουρονικό οξύ Yψηλού Mοριακού Βάρους (Υ.Μ.Β) 0.54%, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες βρεφών & μικρών παιδιών (0-6 ετών).

9,96

Άμεσα Διαθέσιμο