ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σαμπουάν Oblepikha , για κανονικά και ξηρά μαλλιά .

• εμπλουτίζει τα μαλλιά με την απαραίτητη υγρασία.
• βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην εσωτερική δομή της τρίχας.
• τιθασεύει τα μαλλιά.

Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει τα μαλλιά. Διεισδύει βαθιά στη δομή της τρίχας, την εμπλουτίζει με την απαραίτητη υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά, επαναφέροντας τη φυσική υγεία και ομορφιά της τρίχας. Το βούρτσισμα και το styling γίνονται ευκολότερα, το σπάσιμο των μαλλιών μειώνεται και τα μαλλιά είναι πιο πειθαρχημένα και λεία. Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα της σύνθεσης θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά, ενώ τα έλαια ιπποφαές από την περιοχή Altai και κουκουνάρι συμβάλλουν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία κάνει τα μαλλιά πυκνά και λαμπερά. Η Taiga lungwort (Τάιγκα Πουλμονάρια) και το σιτέλαιο βοηθούν να διατηρηθεί η απαραίτητη υγρασία στη δομή της τρίχας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εφαρμόστε το σαμπουάν σε νωπά μαλλιά, κάνοντας μασάζ στο δέρμα και ξεβγάλτε πλήρως με καθαρό ζεστό νερό. Επαναλάβετε εάν χρειαστεί.

Weight0,66 kg

Natura Siberica – Σαμπουάν Oblepikha για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά , 400 ml

Αυτό το σαμπουάν καθαρίζει απαλά και βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων-κατεστραμμένων μαλλιών, φροντίζοντας τα αδύναμα, βαμμένα, με ανταύγειες, και όσα έχουν υποστεί χημική επεξεργασία με το να κλειδώνει την επιφάνεια της τρίχας με ένα προστατευτικό στρώμα.

8,00

Άμεσα Διαθέσιμο