ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ

  • Τώρα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 8 ώρες*. Διορθώνει ατέλειες, μαύρα στίγματα, και σημάδια μετά από ακμή. Κατά της υποτροπής**
  • Ειδικά σχεδιασμένη για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, σε ενήλικες και έφηβους. Από 10 ετών.
  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε κάθε τόνο δέρματος: φωτότυποι I-VI. Ακόμα και σε σοβαρές ατέλειες.
  • Υποαλλεργική. Δεν φράσσει τους πόρους. Δερματολογικά ελεγμένη. Κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα. Ελεγμένη σε περισσότερα από 17000 άτομα.
*Κλινική μελέτη, 54 άτομα, μετά από 1 εφαρμογή.
**Κλινική μελέτη, 100 άτομα, εφαρμογή 1 φορά την ημέρα: συντήρηση αποτελεσμάτων αγωγής για την ακμή (υπεροξείδιο βενζολίου), για 3 μήνες μετά τη διακοπή της.
ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ & ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ

Το νέο ενεργό συστατικό Phylobioma, με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, στοχεύει τον Φυλότυπο IA1 του C. acnes μειώνοντας τις ατέλειες. Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση του σχηματισμού βιοφίλμ, της υπερπαραγωγής σμήγματος, της φλεγμονής και της υπερκερατινοποίησης. Ορατά αποτελέσματα σε 8 ώρες*. Κατά της υποτροπής**. Ελεγμένη σε όλους τους τόνους δέρματος, ακόμα και σε σοβαρές περιπτώσεις.


ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΑΚΜΗΣ & ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗΣ

Μειώνει τα επίμονα σημάδια και δίνει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.


24ΩΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Καλή ανοχή ως συμπληρωματική αγωγή. Ενυδατική και καταπραϋντική δράση. Κατάλληλο για χρήση συνδυαστικά με συνταγογραφούμενη αγωγή υπεροξειδίου του βενζολίου ή με άλλη φαρμακευτική αγωγή για την ακμή.

Laroche Posay EFFACLAR DUO+M ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ 40 ml

Τριπλή διορθωτική φροντίδα κατά των ατελειών για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος.

17,22

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 3337875863377 Categories: , Brand: