ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η Histoplastin Hand Cream είναι μια κρέμα χεριών, η οποία προστατεύει, ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα των χεριών. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν με ισχυρή αντιγηραντική δράση, ικανό να αποχρωματίζει τις σκουρόχρωμες κηλίδες και να βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας των χεριών, χαρίζοντας νεανική όψη.
Με εξειδικευμένα φυσικά βιοενεργά μόρια Αlkannins-Shikonis, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλουν στη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Επιπλέον, τα φυσικά συστατικά της κρέμας δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του δερματικού φραγμού.
Τα φυσικά βιοενεργά μόρια Αlkannins-Shikonis σε συνδυασμό με το έλαιο θυμαριού και πρόπολης, παρέχει αντισηπτική δράση ενάντια σε βακτήρια και μικροοργανισμούς.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε την Histoplastin Hand Cream σε καθαρά και στεγνά χέρια.

Το δέρμα στο εσωτερικό των χεριών (παλάμη) διαφέρει σε πάχος από το εξωτερικό (ράχη). Στη ράχη των χεριών η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή και ευάλωτη στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις και στην εμφάνιση σημαδιών γήρατος.

Εφόσον στο εξωτερικό των χεριών η επιδερμίδα έχει αυξημένες ανάγκες, απλώστε στη ράχη κάθε χεριού ποσότητα ίση με μισό ή ένα στραγάλι. Τρίψτε τα χέρια σας ανάποδα, ράχη με ράχη. Στη συνέχεια τρίψτε την παλάμη κάθε χεριού με τη ράχη του άλλου.

Αν πιστεύετε ότι έχετε βάλει περισσότερη ποσότητα ή αν τα χέρια σας ιδρώνουν εύκολα, απλά ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο χωρίς να ξεβγάλετε με νερό.

Επαναλάβετε τακτικά την εφαρμογή της κρέμας αν κάνετε συχνή πλύση των χεριών ή συχνή χρήση γαντιών, ώστε να αναγεννάται το δέρμα και να παραμένει ενυδατωμένο.

Weight0,42 kg

Heremco Histoplastin Hand Cream Νέα κρέμα χεριών για προστασία ενυδάτωση και ανάπλαση 30ml

Προστατεύει, ενυδατώνει και αναγεννά την επιδερμίδα των χεριών από την καθημερινή φθορά με 100% φυσικά συστατικά.

10,05

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU: 5200411400276 Category: Brand: