ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πώς λειτουργούν οι ταινίες Breathe Right:

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγείτε από τη ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας: ρινικά spray, ντους, χάπια; Δοκιμάστε τις ρινικές ταινίες Breathe Right χωρίς φάρμακα και νιώστε άμεση ανακούφισηαπό την ρινική συμφώρηση!

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανοίγουν τους αεραγωγούς της μύτης και βελτιώνουν την ροή του αέρα. Αποτελούνται από δύο εύκαμπτα τμήματα τα οποία ανασηκώνουν ελαφρά και ανοίγουν τις ρινικές κόγχες βελτιώνοντας τη ροή του αέρα, ώστε να αναπνέετε καλύτερα.

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέρα ή νύχτα για να παρέχουν ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται απο τις αλλεργίες, το κρυολόγημα και το στραβό διάφραγμα.

Ανοίγει τους αεραγωγούς της μύτης και βελτιώνει τη ροή του αέρα έως και 31%.

Αλλεργίες

Η βουλωμένη μύτη μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο. Οι ρινικές ταινίες Breathe Rightανασηκώνουν ελαφρά τις ρινικές κόγχες, παρέχοντας προσωρινή ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε αλλεργίες και επειδή δεν περιέχουν φάρμακα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Κρυολόγημα

Η ρινική συμφόρηση μπορεί να προκληθεί από το κοινό κρυολόγημα και μπορεί να μην σας επιτρέπει να ξεκουράζεστε αρκετά. Υπάρχει τρόπος να νιώσετε καλύτερα: δοκιμάστε τις ρινικές ταινίες Breathe Rightγια άμεση ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση. Οι ταινίες Breathe Right σας βοηθούν να αναπνέετε καλύτερα και να νιώθετε καλύτερα

Στραβό Διάφραγμα

Όσοι έχουν στραβό ρινικό διάφραγμα εμφανίζουν αρκετά συχνά δυσκολία στην αναπνοή από τη μύτη. Οι ρινικές ταινίες Breathe Rightανοίγουν τους αεραγωγούς της μύτης, καθιστώντας ευκολότερη την αναπνοή. Δεν πρέπει να θεωρούνται εναλλακτική λύση της χειρουργικής διόρθωσης.

Ροχαλητό

Η ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορεί να προκαλεί ροχαλητό, το οποίο μπορεί να σας κρατά ξάγρυπνους και να επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο του / της συντρόφου σας. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right ανοίγουν τους ρινικούς αεραγωγούς και σας βοηθούν να αναπνέετε καλύτερα από τη μύτη. Εάν ροχαλίζετε το βράδυ, δοκιμάστε τις ρινικές ταινίες Breathe Right, αναπνεύστε καλύτερα, κοιμηθείτε καλύτερα και νιώστε καλύτερα.

GSK Breathe Right Kids 10τμχ

Οι ρινικές ταινίες Breathe Right ανοίγουν την αναπνευστική οδό για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες.

6,57

Out of stock

SKU: 5202217007192 Categories: , Brand: