ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Σύνθεση:

Πατενταρισμένη τεχνολογία TET8® (Caudalie x Harvard Medical School)

Χρειάστηκαν 10 χρόνια έρευνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Harvard για να κατοχυρωθεί αυτή η επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει τη Ρεσβερατρόλη του αμπελιού με τη Χονοκιόλη (φιλική προς το περιβάλλον εκχύλιση από Μανόλια). Ενισχύει τη δραστηριότητα του ενζύμου TET και δρα στις πρωτεΐνες της νεότητας διορθώνοντας ορατά τα 8 σημάδια της γήρανσης.

Βινιφερίνη Πατενταρισμένο συστατικό της Caudalie που προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού. Προσφέρει εξαιρετική δράση κατά των κηλίδων, 62 φορές* πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C. (*Τεστ in-vitro της ανασταλτικής δράσης της Βινιφερίνης στην τυροσινάση.)
Υαλουρονικό οξύ 100% φυσικής προέλευσης, παράγεται μέσω βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει συνεχώς την επιφάνεια της επιδερμίδας.
Βιο-κεραμίδια: Λαμβάνονται με μια πατενταρισμένη διαδικασία βιο-ζύμωσης. Ενισχύουν τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, περιορίζουν την απώλεια νερού και χαρίζουν άνεση.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε την Premier Cru La Crème Riche πρωί και βράδυ, στο πρόσωπο και στον λαιμό, μόνη της ή μετά από τον ορό σας. Μπορείτε να ξαναγεμίσετε το βάζο της Premier Cru La Crème Riche: κρατήστε το και πετάξτε μόνο την άδεια εσωτερική κάψουλα.

Weight0,5 kg

Caudalie Premier Cru The Rich Cream 50ml

H Premier Cru La Crème Riche, ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό προϊόν, έχει ενισχυθεί με την πατενταρισμένη τεχνολογία TET8® για να διορθώσει χωρίς κανένα συμβιβασμό τα 8 σημάδια της γήρανσης:

εγκατεστημένες ρυτίδες
λεπτές γραμμές
σύσφιγξη
όγκος
ελαστικότητα
κηλίδες
ενυδάτωση
λάμψη

70,96

Άμεσα Διαθέσιμο