ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Bifolac QR είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε µορφή λεπτόκοκκης σκόνης με υψηλή συγκέντρωση προβιοτικών και ευχάριστη γεύση πεπόνι. Ενδείκνυται για την αποκατάσταση και διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής µικροχλωρίδας. Περιέχει 3 προβιοτικά στελέχη υψηλής δραστικότητας [Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Animalis (Lactis)] και διαθέτει τεχνολογία γρήγορης αποδέσμευσης. Ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την κατάποση χαπιών.
Το Bifidobacterium Lactis είναι ένα πολύ ισχυρό προβιοτικό βακτήριο που μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό, να βελτιώσει τη πέψη, και να ενισχύσει την απορρόφηση διαφόρων βιταμινών και μετάλλων *
Το Lactobacillus Rhamnosus εμφανίζει εξαιρετικά καλή προσκόλληση στα εντερικά τοιχώματα και συμβάλλει στη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, και στη μείωση των συμπτωμάτων από τα πεπτικά προβλήματα όπως το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και η δυσκοιλιότητα *
Το Lactobacillus Acidophilus υποστηρίζει διαδικασία της πέψης, μειώνει τα πεπτικά προβλήματα όπως η διάρροια, ενισχύει το ανοσοποιητικό και συνεισφέρει στην αφομοίωση των βιταμινών του συμπλέγματος Β & του ασβεστίου *
* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.
Συνιστώμενη δοσολογία: 1-2 φακελάκια ημερησίως.
Οδηγίες Χρήσης: Ενίσχυση και διατήρηση της υγείας του πεπτικού συστήματος : 1 stick ημερησίως για 1-2 μήνες.
Διάρροια : 1-2 stick ημερησίως για όσο λαμβάνεται αντιβίωση και έπειτα 1 την ημέρα για 1 εβδομάδα.
Γαστρεντερίτιδα (από ίωση, αλλαγή διατροφής, ταξίδι) : 1-2 stick ημερησίως για όσο λαμβάνεται αντιβίωση και έπειτα 1 ημερησίως για 1 εβδομάδα.
Δυσκοιλιότητα : 1-2 stick ημερησίως επί 10 ημέρες και κατόπιν 1 την ημέρα για 1 μήνα.
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου : 2 stick την ημέρα για 1-2 μήνες.
Προφυλάξεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Διατηρείται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 βαθμών Κελσίου. Δεν απαιτείται συντήρηση σε ψυγείο.
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ:48295/25-5-2017. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

Bifolac QR Quick Release Προβιοτικά Melon 10 φακελίσκοι

Προβιοτικά Bifolac Qr για βρέφη, νήπια, παιδιά με γεύση πεπόνι. Η χορήγηση του BIFOLAC QR ενδείκνυται για την αποκατάσταση και διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του ανώτατου και κατώτατου εντέρου.

10,59

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 5700001089480 Κατηγορίες: , , , Brand: